ďťż

ďťż
schizole.serwis

do używających USERPORT'a
  Po zmianie kompa (core2duo) przestałem móc korzystać z programu do
bezpośredniego dostępu do portu LPT.
Po uruchomieniu pokazuję się trzy grupy adresów jak zawsze ale update albo
start powoduje wykolejnie systemu.
Co jest grane? Komp czy ja czegoś nie wiem?

Tu zrzut ekranu: www.zdnet.com.pl/~elkacper/userport.html

Rafał




  Kacper napisał(a):
> Po zmianie kompa (core2duo)
(...)

Zmieniłeś też Windowsa? np. na takiego z SP2?

> Po uruchomieniu pokazuję się trzy grupy adresów jak zawsze ale update albo
> start powoduje wykolejnie systemu.
> Co jest grane? Komp czy ja czegoś nie wiem?
>

To najprawdopodobniej wina któregoś ze sterowników niekoniecznie
Userport-a, odpal sobie program "verifier.exe" (Start->Uruchom...),
dodaj wszystkie podejrzane sterowniki do weryfikacji.

> Tu zrzut ekranu: www.zdnet.com.pl/~elkacper/userport.html

http://support.microsoft.com/kb/818501/pl

--
Pozdrawiam
Maksymilian Dutka


  Ano właśnie. Tyle że poprzednio miałem WIN XP SP1 i doinstalowany SP2
a teraz mam WIN XP SP2. Teoretycznie to samo a jednak teraz mi wywala.
Zweryfikuję sterowniki może wystartuję "na czysto" i wtedy spróbuję
dochodzić co powoduje błąd.
Dzięki

Rafał

Użytkownik "Maksymilian Dutka" <maxdutka@usuntopoczta.onet.pl> napisał w
wiadomości news:emjmtj$t76$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Kacper napisał(a):
>> Po zmianie kompa (core2duo)
> (...)
>
> Zmieniłeś też Windowsa? np. na takiego z SP2?
>
>
>> Po uruchomieniu pokazuję się trzy grupy adresów jak zawsze ale update
>> albo start powoduje wykolejnie systemu.
>> Co jest grane? Komp czy ja czegoś nie wiem?
>>
>
> To najprawdopodobniej wina któregoś ze sterowników niekoniecznie
> Userport-a, odpal sobie program "verifier.exe" (Start->Uruchom...), dodaj
> wszystkie podejrzane sterowniki do weryfikacji.
>
>> Tu zrzut ekranu: www.zdnet.com.pl/~elkacper/userport.html
>
> http://support.microsoft.com/kb/818501/pl
>
> --
> Pozdrawiam
> Maksymilian Dutka



Szablon by Sliffka (© schizole.serwis)